marți, 12 iunie 2012

Funky and Salon Nail Art/ Manichiura/ Pedichiura/ Unghii tehnice Ce spun specialistii?

O unghie îngrijită înseamnă mai mult decât aplicarea unei culori frumoase. Presupune răbdare şi preocupare pentru diversele tratamente. Nu este deloc greu să ai mâinile, dar şi unghiile sănătoase şi frumoase.  Specialistii Funky and Salon te vor ajuta să le păstrezi mereu in forma. 


Specialist Nail Art - Mihaela-
Sfaturi pentru a mentine sanatatea unghiilor, pentru a preveni infectiile si pentru a imbunatati aspectul acestora:
- Pastrati-va unghiile curate si uscate;
- Evitati folosirea lacurilor de unghii care contin formaldehida sau acetona;
- Manichiura trebuie facuta numai cu instrumentele sterilizate.
- Daca aveti unghii false, autoexaminati frecvent unghiile pentru a observa instalarea nuantei de verde - semn al infectiei bacteriene.
— at FunkyandSalon.



Vitaminele A,B,C,D si E sunt cele mai importante pentru sanatatea unghiilor.
Vitamine: Vitamina A: fortifica unghiile si favorizeaza cresterea. Se regaseste in unt, caise, legume verzi, morcovi, rosii, cirese si uleiuri de peste.Vitamina B: Joaca un rol pozitiv impotriva bolilor de pieleVitamina B2: sustine echilibrul celulelor nervoaseVitamina B6: este esentiala pentru distribuirea grasimilor.
Se regaseste in galbenus de ou, varza, drojdia de bereVtamina B12: actioneaza impotriva anemiei.Vitamina C: intareste sistemul imunitar, impotriva infectiilor, sustine dezvoltarea oaselor, dintilor si tesutului si regleaza vasele sangvine. Se regaseste in fructe proaspete, citrice si ardei verde.Vitamina D: face posibila fixarea calciului in organisim cu ajutorul razelor solare. Se regaseste in lapte si lactate, uleiul de masline, galbenus de ou, dar si in peste si fructe de mareVitamina E: actioneaza in principiu sub forma unui antioxidant printre tesuturi. Se regaseste in cereale si toate tipurile de ulei. 





Specialist Nail Art - Mihaela-
Forma unghiilor putem spune ca este cel mai important aspect al unghiilor – fie ele naturale sau unghii tehnice. Intotdeauna forma si lungimea acestora trebuie sa se incadreze perfect cu mana si degetele clientei !
Tehnicianul de unghii este cel ce va poate sfatui cel mai bine in alegerea FORMEI PERFECTE ce se va potrivi totodata atat mainii cat si personalitatii ...voastre !
Formele de baza ala unghiilor sunt :

Almond /Edge /Oval /Pipe /Square / Stiletto /Obele


Specialist Nail Art - Mihaela-
Datorita culorii, texturii si aspectului, unghiile sunt considerate indicatori precisi pentru starea de sanatate a organismului.
— at FunkyandSalon.



In aceasta vara, mandreste-te cu unghii vesele si colorate. Se poarta nuantele neon, nude si pastelate. Descopera cele mai trendy nuante pentru unghii pentru vara 2012 si pregateste-ti tinutele optimiste, care sa se asorteze perfect cu manichiura ta.

Nail Trends :
Portocaliu mandarina, Roz pudrat, Roz fuchsia, Roz corai, Albastru neon, Verde menta, Lime, Rosu Pasiona, Culorile fructelor de sezon in nunate tari si nude, Culorile stralucitoare, Metalizate si Degradeurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu