miercuri, 26 decembrie 2012

Cloud no° 9 Pop-up store & more -Targ de haine si bijuterii

Bine ai venit la Shopping !Cloud no°9- primul pop-up store dedicat produselor de autor, în serie limitată sau unicat- s-a oprit, pentru ediția de Crăciun, la Club Rococo, în Centrul Vechi, pe strada Șelari, nr. 12. Sâmbătă (15 decembrie) și duminică (16 decembrie), între orele 10.00-19.00.




 Cloud no°9 este mai mult decât un târg, este un eveniment dedicat bunului gust. 


Alaturi de Atelierul de Infrumusetare FunkyandSalon , alti 25 designeri români de haine, bijuterii, pantofi, genți, cosmetice bio, decorațiuni interioare pictate manual, delicaterie bio si-au expus creatiile.



Ne bucuram ca v-ati putut alege atât cadourile de Craciun pentru cei dragi, cât şi outfit-ul perfect pentru petrecerea de Anul Nou.Cloud no°9 este mai mult decât un magazin, este un spațiu interactiv de socializare al celor care apreciază calitatea. Cloud no°9 este un eveniment recomandat și susţinut de Dana Rogoz. Cloud no°9 este organizat de Slow Retail.

 Slow Retail înseamnă inspiraţie, unicitate şi valoare în actul comercial, înseamnă recrearea, printr-o relaţie directă client-creator, a unei culturi a shopping-ului. Pe curand !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu