luni, 14 octombrie 2013

Descopera beneficiile branturilor magnetice

Descopera Branturile Magnetice - WELLNESS PAS CU PAS



Branturile Magnetice sunt branturi (talpici) ce genereaza camp magnetic natural si care ofera beneficiile unui masaj pasiv(reflexogen), pentru intreaga zi, atat in deplasare, cat si in pozitii statice. Ajuta la imbunatatirea circulatiei periferice, aduce echilibru energetic si protejeaza impotriva radiatiilor (tv, wireless). Descopera ce inseamna sa te simti bine zi de zi, cu fiecare pas!



Cine ar trebui sa poarte Branturile Magnetice ?

Cine beneficiaza de pe urma purtarii Branturilor Magnetice? Tinerii, varstnicii, sportivii, oamenii de toate varstele si de pe intreaga planeta beneficiaza de campul magnetic natural al Pamantului pe tot parcursul vietii.  Inclusiv animalele si tot ce este viu. Iata de ce se intrevede o uriasa oportunitate pentru mentinerea sanatatii si cresterea energiei prin simpla purtare a unor elemente de wellness - branturile magnetice.
Mai mult de atat, s-au inregistrat rezultate notabile ce au fost si consemnate in diverse studii si colocvii in cazuri de circulatie periferica slaba, picioare umflate, lipsa de energie si vitalitate scazuta.
Din ce in ce mai multe studii atesta faptul exista efecte benefice in urma interactionarilor cu produse magnetice sau care genereaza camp magnetic natural. Dar mai stiu si ca fiecare persoana este diferita si de aceea nu pot spune decat ca, nu vei putea afla pana nu incerci. De calitatea produselor sa nu ti faci probleme, sunt realizate din cele mai bune si naturale materiale, foarte rezistente iar campul magnetic este garantat sa dureze aproape o viata intreaga. Nu mai ramande decat sa le testezi chiar tu si sa observi ce imbunatatiri se observa din experienta ta cu ele. simplu. succes.

  
Descopera cele mai revolutionare produse de wellness vital: Branturile Magnetice
Click aici pentru mai multe informatii: http://www.branturimagnetice.ro/index.html

Beneficii:Genereaza campul magnetic al Pamanturlui
Imbunatateste circulatia periferica
Creste nivelul de energie si vitalitate in organism
Dispozitiv de masaj si relaxare, oriunde te-ai duce

Pe curand!
Funky and Salon 
Atelier de Infrumusetare si Wellness

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu