sâmbătă, 22 octombrie 2011

Video: Tendinţe toamnă -iarna 2011 -2012 în materie de hairstyling

                                             

Aparitie Video: Unica.ro
- Tendinţe toamnă 2011 în materie de hairstyling : Modă si frumuseţe -



**Am văzut care sunt tendinţele toamnei în make up, acum le descoperim pe cele în materie de hairstyling! Pentru asta, am cerut ajutorul specialiştilor de la Funky and Salon.
Tendinţe coafuri - Dana Ardeleanu, hair dresser la Funky and Salon, ne-a dezvăluit secretele toamnei în materie de coafuri şi colorare.
... Am aflat că împletiturile rămân în vogă, dar evoluează: sunt mult mai complexe, mai sofisticate, combinaţiile sunt mai chic! Apare în forţă împletitura executată cu capul în jos (da, ai citit bine, vezi video!), iar bretoanele împletite sunt must have!
 





La fel de interesant este şi stilul de colorare ombre, despre care am mai vorbit pe unica.ro!
Vedetele de la Hollywood îl adoră şi nu este greu de obţinut! Atenţie însă! Cel mai bine este să apelezi la un specialist dacă vrei să te vopseşti aşa, un hair stylist o să ştie ce nuanţe ţi se potrivesc şi cum ...trebuie depigmentat părul tău, până la câte tonuri!
Cristina, modelul nostru, nu se vopsise niciodată şi a acceptat bucuroasă provocarea noastră! La final, a fost încântată de rezultat! Nu-i aşa că seamănă izbitor de mult cu Miley Cyrus?**


**Sursa: Video UNICA: Tendinţe toamnă 2011 în materie de hairstyling : Modă si frumuseţe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu