miercuri, 1 august 2012

Manichiura perfecta timp de 3 saptamani!


Manichiura Perfecta timp de 3 saptamani! Ultima inovatie pentru unghiile tale – 29 lei: manichiura cu oja Oja permanenta ORLY cu Uscare rapida lampa UV la Funky and Salon in valoare de 75 lei – Reducere 61% + Bonus!

Detalii despre oferta

Vrei un concediu perfect, fara grija manichiurii? Profita acum de oferta Funky and Salon. Manichiura cu oja permanenta ORLY si vei arata impecabil timp de 3 saptamani. Totodata, serviciul reprezinta solutia ideala pentru persoanele ocupate, ce nu au timp sa mearga la salon pentru ingrijirea manichiurii saptamanal.  
  • Manichiura cu Oja permanenta ORLY cu Uscare rapida lampa UV (Nail prep / Bonder / 2 Straturi culoare permanenta/ Finish + Emoliere + Curatare cuticule + Forma unghii + Hidratare cuticule)
  • + Bonus: 30% reducere la servicii de pedichiura si hairstyle.
Oja permanenta este un gel care se usuca la lampa si seamana foarte mult cu lacul de unghii. Gelul-lac se usuca la lampa, iar procedura dureaza doar 30 de minute. (+30 minute Emoliere + Curatare cuticule + Forma unghii + Hidratare cuticule.  Testele de laborator au dovedit ca oja pemanenta isi pastreaza stralucirea intensa chiar si dupa doua saptamani.
Aplicare ei este simpla si se face in trei pasi. Se aplica baza, culoarea si apoi luciul. Acest tip de manichiura este ideal pentru femeile ocupate care-si doresc culoare si stralucire durabila. Indepartarea ojei se face rapid. Se imbiba o discheta cu solutie speciala, se aseaza peste oja permanenta si se inveleste degetul in folie de aluminiu. Dupa 15 minute se cojeste oja cu un betisor. Gelurile-lac sunt una dintre cele mai mari realizari din domeniul manichiurii si au ocupat o pozitie importanta in aceasta industrie. Comoditatea si simplitatea procedurii de aplicare, polimerizarea rapida, rezistenta culorii, stralucirea intensa si de durata, siguranta unghiilor sunt avantajele acestor produse.

Pentru a ne cunoaste mai bine, iata cateva linkuri cu materiale realizate de profesionistii Atelierului de Infrumusetare Funky and Salon: Unica.ro articol 1Unica.ro articol 2Eva.ro articol 1Eva.ro articol 2,Bucharest HeraldRevista Joy editia de iulie 2012.

Funky and Salon

Atelierul de Infrumusetare Funky and Salon promoveaza conceptul Beauty InsideOut (Frumusete la Interior si Exterior) prin servicii de Masaj, Cosmetica si Tratamente faciale, Manichiura–Pedichiura, Coafor si Frizerie. Daca esti in cautarea unui salon plin de creatie unde sa te poti relaxa cu voie buna, intimitate si servicii de calitate, te asteptam cu drag. Specialistii nostri te vor consilia in functie de cerintele si necesitatile tale, tinandu-te la curent cu cele mai noi tendinte in materie de Hairstyling, Cosmetica si Nail Art, bucurandu-te in acelasi timp de un serviciu prestat excelent

Termeni voucher


  • Poti folosi un voucher pentru tine, insa poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou!
  • Pentru programari suna la numarul de telefon: 0726-091.591 / 0760-411.792.
  • Programarile si reprogramarile se face cu minim 24 h inainte de ora dorita. Neprezentarea la ora stabilita duce la anularea voucherului.
  • Program salon:
    Luni – Vineri: 9.00 – 20.00
    Sambata: 9.00- 19.00.
  • Funky and Salon: Doamna Ghica nr.131, Sector 2 Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu