miercuri, 1 august 2012

Vara asta spune Bun Venit Relaxarii si Adio Celulitei!


Vara asta spune Bun Venit Relaxarii si Adio Celulitei! Doar 49 lei in loc de 260 lei pentru o piele tonifiata si relaxata : 4 sedinte de masaj anticelulitic sau relaxare sau reflexogen 50 min sedinta, numai la Funky and Salon Atelier de Infrumusetare! BONUS: 30 % reducere la serviciile de Hairstyling / Manichiura/ Pedichiura! 49 lei in loc de 260 lei pentru o piele tonifiata si relaxata : 4 sedinte de masaj anticelulitic, relaxare sau reflexogen 50 min sedinta, numai la Funky and Salon Atelier de Infrumusetare! BONUS: 30 % reducere la serviciile de Hairstyling / Manichiura/ Pedichiura!


Masajul este considerat cea mai buna metoda de eliminare si prevenire a celulitei. Prin masaj se actioneaza eficient asupra regiunilor afectate de celulita si se favorizeaza diminuarea retentiei de apa si eliminarea toxinelor din corp. Tratamentul prin masaj anticelulitic este considerat a fi profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita.
Beneficiile sedintelor de masaj anticelulitic:
>> Netezirea si uniformizarea stratului de sub piele
>> Micsorarea circumferinţei corporale si accelerarea dispariţiei grasimilor suplimentare.
>> Diminuarea , chiar dispariţia celulitei (în cazul celulitelor usoare) si a vergeturilor
>> Dezintoxicare intensiva a organismului
>> Intensificarea circulaţiei sanguine
>> Reducereastratului adipos si Tonifierea musculaturii
>> Ajuta in redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii.
>> Obtinerea unei siluete zvelte.
Daca esti obosita, incordata, sau pur si simplu vrei sa te relaxezi, iti recomandam masajul de relaxare.
Masajul de relaxare are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculaturii, decongestistionarea si generarea unei stari fizice si mentale bune. Masajul de relaxare se efectueaza, de regula, cu uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza starea de bine si relaxarea, conform aromoterapiei.
S-a demonstrat ca masajul de relaxare influenteaza pozitiv unele organe interne, imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, detensioneaza muschii contractati, echilibreaza sistemul nervos si centrele energetice, hidrateaza pielea, indeparteaza stresul si insomnia.
Daca iti doresti un corp lipsit de dureri, o stare generala de bine si puterea de a lupta impotriva stresului, atunci iti recomandam cu siguranta masajul reflexogen.
Reflexologia este un sistem foarte vechi de masare a mainilor si a picioarelor, practicat de catre vindecatorii din Egiptul si China Antica. Aceasta metoda se bazeaza pe detectarea si corectarea unor dezechilibre ale organismului.

Teoria de baza a reflexoterapiei este aceea ca organismul nostru este impartit in mai multe zone (10) egale si ca talpa piciorului este o “harta” a organelor noastre. Prin masarea talpilor se trateaza anumite afectiuni.
Programarile la masaj se fac in zilele impare in luna Iulie si in zilele Pare in luna August.
Salut, Ne bucuram de cunostinta! Atelierul de Infrumusetare FunkyandSalon promoveaza conceptul Beauty InsideOut ( Frumusete la Interior si Exterior) prin servicii de Masaj, Cosmetica si Tratamente faciale, Manichiura –Pedichiura, Coafor si Frizerie.
Daca esti in cautarea unui salon plin de creatie , unde sa te poti relaxa cu voie buna, intimitate si servicii de calitate , te asteptam cu drag. Specialistii nostri te vor consilia in functie de cerintele si necesitatile tale , tinandu-te la curent cu cele mai noi tendinte in materie de Hairstyling, Cosmetica si Nail Art, bucurandu-te de un serviciu prestat excelent.
Pentru a ne cunoaste mai bine , ti-am lasat cateva linkuri cu materiale realizate de profesionistii Atelierului de Infrumusetare Funky and Salon.
Unica.ro - machiaj de club
Unica.ro - tendinte toamna iarna hairstyle
Eva.ro - schimbari de look
Eva.ro - tunsori la moda
Bucharest Herald - concurs beauty
Revista Joy editia de iulie 2012 - schimbare de look
Site-ul FunkyandSalon-  http://beautyathome.ro/
Date de contact: Atelier de Infrumusetare Funky and Salon
Doamna Ghica , nr 131, sect 2
Mobil : 0726.091.591 / 0760411792
Program salon : Luni-Vineri 09.00- 20.00
Sambata 09.00- 19.00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu