marți, 25 septembrie 2012

Culoarea parului – tendinte pentru toamna 2012

Culoarea parului – tendinte pentru toamna 2012

Pentru ca ne apropiem de toamna, ne-am gandit sa aruncam o privire asupra tendintelor in materie de culori pentru par.
Am analizat, asadar, principalele colectii importante pentru a vedea care sunt propunerile designerilor in ceea ce priveste hair stylingul, ne-am indreptat atentia si catre vedete, dar am apelat, desigur, si la parerile specialistilor in domeniu. Iata ce am aflat...

Designerii mizeaza pe nuante naturale
Tonurile de blond si nuantele de saten par sa fie cele mai hot tendinte in domeniu, in ceea ce priveste propunerile marilor case de moda. Daca Gucci, Nina Ricci si Helmut Lang propun blondul platinat, Versace Vivienne Westwood si Antonio Berardi au optat pentru blondul argintiu, cu o usoara tenta cenusie.
Blond platinat - Helmut Lang, Gucci, Nina Ricci
Blond argintiu - Versace, V. Westwood, Antonio Berardi
Nuantele de saten sunt si ele vedete toamna aceasta, mai ales daca vorbim de parul saten natural, nevopsit. Burberry Prorsum, Cacharel si Emporio Armani au ales naturaletea. Totusi, daca iti doresti putina stralucire, poti miza cu incredere pe satenul auriu. Si el se regaseste in tendinte si l-am vazut la Cavalli, Chloe si Christian Dior.
Saten natural - Burberry, Cacharel, Armani
Saten auriu - Dior, Cavalli, Chloe
Vedetele sunt excentrice
Ombre hair e, cu siguranta, cea mai cool propunere pentru toamna, iar vedetele au adoptat deja acest trend. Am mai scris despre ombre hair aici.
Mai jos - Audrina Patridge, Ciara, Coco Rocha
Specialistii propun nuantele de roscat
Chiar daca negrul intens si roscatul se regasesc mai putin in propunerile de styling ale designerilor, specialistii au readus in atentie tonurile de roscat.
Mai jos - Wella, Melkior si Londa

Text: Andreea Catrina
Foto: Hepta, PR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu