vineri, 3 februarie 2012

Rochii de mireasa atipice, tendinte diferite pentru 2012

Cand te gandesti la rochii de mireasa, dantela, straturi de organza, trena, voal si alb iti vin in cap. Cu toate acestea, sunt multe persoane care nu vor sa se spuna "regulilor" in ziua nuntii, iar pentru acestea, a fi mireasa inseamna rochii atipice, ceva diferit pentru marele DA al anului 2012.
 
Inca din copilarie fetitele se gandeau la marea zi - cum o sa fie nunta, cum o sa fie rochia (clasica sau extravaganta), iar daca la capitolul cum o sa fie barbatul perfect pentru tine nu am cum sa te ajut, macar la capitolul rochii sa iti ofer cateva idei creative.

Straturile si texturile atipice - rochii crosetate, sunt starurile anului 2012 cand vine vorba despre rochii de mireasa. Apoi vin din urma rochitele midi care desi sunt altfel, mie una mi se par la fel de romantice precum cele lungi, mai ales daca au aplicatii florale.

Panza, organza si tul sunt materialele anului, apoi la capitolul aplicatii, cele glamour precum cristalele, nu se vor demoda niciodata. Decolteul adanc in V poate fi vazut in multe colectii si partea cea mai avantajoasa la o alegere atipica, este faptul ca o astfel de rochie, cu accesoriile potrivite, o poti purta la mai multe evenimente.
Anul 2012 este un an al schimbarilor iar printre tendintele in materie de rochii de mireasa se regasesc:
  • Iluzia unui guler - prin continuarea rochiei in partea de sus cu voal si dantela, gandeste-te la o rochie cu corset.
  • Rochite ca un clopot - adica vin pe mai multe trepte si sunt salvatoare in cazul in care ai soldurile prea late.
  • Nuanta nude - pana de curand, rochiile nude sau blush (culoarea piersicutei), erau considerate o miscare radicala pentru ziua nuntii, insa nu si in 2012.
  • Manecile din dantela - ador acest trend, mi se pare elegant la modul cel mai clasic posibil, chiar si la o rochie scurta.
  • Rochia cu spatele gol revine in tendinte.
  • Detalii negre - cu siguranta ai auzit si de trend-ul nonculorii negru, care desi se potriveste altui eveniment, ceva mai intunecat, designerii au incercat sa o introduca delicat in cateva rochii pentru mirese.
  • Ceva sexy - daca optezi pentru un look mai special, sexy, atunci rochiile cu un singur umar sunt perfecte.
  • Influente grecesti - in fotografiile uploadate o sa simti o usoara influenta a zeitelor grecesti. Daca style icon-ul tau este Elizabeth Taylor, atunci o rochie cu aplicatii, lunga pana in pamant este alegerea potrivita.
Fie ca vrei sa te casatoresti numai la primarie sau vrei sa faci pasul si in fata unui preot, ai de unde alege o rochie de mireasa atipica .
Spune nu obisnuintei si alege o rochie care sa iasa in evidenta si sa spuna mai multe despre personalitatea ta.
Sursa http://www.intrefete.ro/sunt-mireasa/rochii/rochii-de-mireasa-atipice-tendinte-diferite-pentru-2012-9193166-foto?p=23#gallery

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu