marți, 14 februarie 2012

Tendinte in machiaj si coafura primavara 2012

Ultimele prezentari de la Fashion Week ne arata si cele mai hot tendinte in coafura si machiaj, nu numai linia de imbracaminte pentru primavara 2012. Iata cele mai impresionante si in voga tendinte, asa cum le-am vazut pe podiumurile de prezentare...



Machiaj ochi de pisica, in stilul anilor '60
In primavara 2012, se poarta genele bogate, dese, bine scoase in evidenta de o mascara de calitate si un strat generos de dermatograf negru care sa contureze bine pleoapa superioara si sa creeze aspectul de ochi de pisica. Vei atrage toate privirile cu acest machiaj adus in scena la prezentarile de moda ale lui Jonathan Saunders, Louis Vuitton si Dolce & Gabbana.

Exprima-ti personalitatea prin culoarea parului
Nuantele de par care se poarta sunt mai indraznete ca niciodata: roz, verde, albastru, galben aproape fosforescent. Daca visai vreodata sa iti faci parul albastru, acum e momentul - nimeni nu se va uita ciudat la tine, pentru ca... se poarta. O alta varianta sunt suvitele groase, in aceleasi culori. Imaginile sunt de la prezentarile Thakoon, Narciso Rodriguez si Mulberry.





Ruj rosu, in nuante intense sau inchise
Pentru machiajul modelelor, Christian Dior a folosit ruj de un rosu intens sau chiar rosu-portocaliu - o pata de culoare care atrage atentia si inlatura monotonia unui machiaj de altfel simplu. Donna Karan si Anthony Vaccarello au optat pentru rujuri in nuante rosu-maroniu si rosu-purpuriu.



Bretonul drept, coafura cea mai simpla
Bretonul gros si drept revine ca trend principal in coafura pentru primavara 2012. Adevarat sau fals, lung pana la sprancene sau scurt pana la jumatatea fruntii, bretonul este o tendinta veche, reinventata in prezentarile lui John Galliano, Hermes si Miu Miu.



Aplicatii pretioase pentru fata si par
Prezentarea Fendi ne-a uimit cu frunzele de aur si paietele aplicate pe pleoapele modelelor, in timp de Givenchy si Chanel au apelat la perle si hartie. Pentru ca imaginile propuse de designeri sunt cu nota de inspiratie, presupunem totusi ca perlele si paietele vor putea fi aplicate la orice coafura eleganta; unghiile se preteaza cel mai bine la astfel de artificii.



Tunsoare bob, coafura cea mai hot pentru primavara 2012
Vremea calda este suportata mai bine daca parul este tuns scurt. In prezentarea Emporio Armani s-au folosit peruci, insa bob-ul va fi o tunsoare la moda, sexy si foarte practica pentru sezonul care vine. Modelele Rag & Bone, Jil Sander, si Mark Fast au prezentat de asemenea tunsori elegante.



Ochi fumurii, dar in nuante de albastru, gri sau... negru
Casele de moda Rodarte, Emanuel Ungaro si Just Cavalli au avut modele machiate superb, ochii fiind cel mai bine scosi in evidenta. In loc de negrul definitoriu pentru acest stil, de data asta s-a trecut la albastru-navy, in nuante intense si intunecate, dar si la griuri deschise.



Trend hot: coafura retro, in stilul anilor '40 - '50
Coafurile aniilor '40 si '50 au ca punctele de referinta bucle mari, prinse cu agrafe, stiluri prezente in prezentarile de moda ale designerilor Jean Paul Gaultier, Prada sau Sonia Rykiel.



Coafuri cu aspect umed
Modelele lui Alexander Wang au defilat cu suvite de-a dreptul ude, dar alti designeri au optat numai pentru parul umed. Desi parul uscat natural e mai sanatos, nu stim cat de interesant e parul ud, uneori cu aspect slinos.



Sursa> http://suntfericita.manager.ro/ultimele-tendinte-in-coafura-si-machiaj-pentru-primavara-2012-2513.htm
Sprancene super-vizibile
Acum se poarta sprancenele arcuite, groase si foarte bine creionate, iar trendul se mentine si pentru primavara lui 2012.



Bucle naturale
Cel mai natural trend in ceea ce priveste coafura, este cel prezentat de Versace, DKNY si Issa: par natural, sanatos si stralucitor, cu bucle mari, usor pieptanate.



Pielea bronzata... prin machiaj
Nu scapam nici in primavara lui 2012 de fondul de ten portocaliu si machiajul cu nuante pamantii. Designerii spun ca este in trend aspectul bronzat, cu luciri aurii si aramii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu