miercuri, 27 martie 2013

Culoarea părului în 2013: care sunt nuanţele vedetă ale anului?

Doreşti să îţi schimbi nuanţa părului? Indiferent că eşti în căutarea unui look nou sau pur şi simplu vrei o transformare totală, te invit să analizăm împreună cele mai în vogă nuanţe de păr pentru 2013.
Anul nou aduce numeroase opţiuni la capitolul nuanţe de păr, invitandu-ne oarecum să îmbrăţişăm schimbarea prin cromatică, mai degrabă decât prin tunsori şi coafuri inedite. Eu preconizez că vom ajunge la un nou nivel prin oportunităţile ce ne sunt aduse la capitolul culoare şi vom experimenta cu nuanţe dramatice, volumetrie definită prin umbre şi clash-uri cromatice.
M-am pregătit din timp pentru o astfel de revoluţie în plan stilistic şi vin cu propuneri fabuloase şi imagini cu idei din belşug, înfăţişând atât nuanţe monocromatice, cât şi combinaţii şocante din nuanţele preferate pentru anul ce bate la uşă. Te invit, aşadar, să te laşi inspirată şi să păşeşti cu încredere într-o nouă era stilistică.
Stiliştii profesionişti te încurajează să iei în consideraţie ideea unor şuviţe vopsite în culori puternice, pentru a obţine un impact imediat ce intri într-o încăpere. Acesta este unul dintre cele mai populare metode de a fi în tendinţe anul acesta, aşadar fă-ţi o programare la salonul preferat şi cere-i stilistului o nuanţă de păr care să îţi ridice încredere în sine.

Încearcă un look excentric care surprinde şi atrage atenţia. Asortează nuanţei naturale de bază o culoare săturată de mov, roz, roşu sau orice se potriveşte cu starea ta de spirit şi cu scopul transformării. Scoate în evidenţă astfel textura părului sau lungimea acestuia şi vei observa că vopsirea părului are un rol mai mult decât estetic.

Brunetul - nuanta reprezentativa pentru 2013

Odată cu trecerea timpului şi intrarea într-un nou sezon, nuanţele de brunet câştigă teren considerabil în faţa blondului atât de popular în anul 2012. Colaborând împreună cu stilurile populare în vestimentaţie, tendinţele în materie de păr conturează imaginea unei urban biker chick, unde atitudinea, ca şi subtonul întregului look (inclusiv al părului!) este rece.
Dacă în vremurile apuse aveam opţiunea câtorva nuanţe standard, care nu se schimbau la fel de repede precum tendinţele fashion, în prezent avem posibilitarea de a alege dintr-o sumedenie de nuanţe, fiecare mai interesantă decât cealaltă.

Cum nu multe dintre noi se încumetă la schimbări dramatice şi la experimente care dau mâna liberă stiliştilor, probabil va întrebaţi care este nuanţa care dă, în 2013, vibe-ul specific anului? Din nuanţele standard, preferat pare a fi brunetul, o culoare de păr care pune în valoare individul, nu pe sine şi proiectează purtătoarea în dispoziţia specifică veacului.

Ombre - tehnica fashion statement a anului

Situaţia se schimbă în cercurile frecventate de fashioniste. În 2013, grupul celor care se încadrează în tendinţe va descoperi o nouă pasiune pentru stilul Ombre, o tehnică de colorare a părului care presupune rădăcini mai închise (de regulă nuanţa naturală a părului) care se deschid treptat către un blond luminos la vârfuri.
Dacă cochetai cu ideea de şuviţe, tendinţele îţi pun la dispoziţie o idée practică (care nu te obliga să mergi la salon prea des) şi super chic. Mai mult, trecerea graduală de la o nuanţă închisă la una deschisă îndulceşte trăsăturile şi aduce un vibe hippie look-ului tău.
Tehnica de vopsire Ombre, care cunoaşte o popularitate crescută şi în modelele de unghii, devine aşadar în 2013 un fashion statement. Partea interesantă este că este posibilă pe orice nuanţă de păr şi este foarte simplu de realizat chiar şi dacă nu esti foarte experimentată în domeniu. Părul roşu vopsit în stil Ombre este, de departe, cel mai popular.
Nu este însă o opţiune propice pentru acelea dintre voi care vor un impact visual puternic. Dacă nu va temeţi să abordaţi un stil edgy şi să combinaţi nuanţe explozive, există numeroase propuneri pentru 2013 care cer mult curaj şi puţină nebunie.
Pasteluri combinate cu nuanţe angelice de blond, tonuri colorate de griuri şi o varietate impresionantă de propuneri pentru iubitoarele de păr roşcat stau la dispoziţie în galeria foto de mai jos. Pe lângă descoperirea unui nou nivel de încredere, vei căpăta prin intermediul acestor stiluri excentrice şi infinite beneficii la capitolul volum şi structură.
Anul 2013 aduce o perspectivă fresh, modernă asupra vopsirii părului, aşadar dacă simţi că există un stil care ţi se potriveşte, nu te lasă intimidată de opinia publică şi lasă imaginaţia să îţi fie călăuză.
Tot ceea ce mai rămâne de făcut este să pui mâna pe telefon şi să contactezi cel mai priceput stilist pe care îl cunoşti, întrucât precum ai observat, nu ai şanse să realizezi acasă aceste opera de artă acasa. Profesioniştii îţi pot oferi înainte de vopsire un tratament pentru păr pentru a evita deteriorarea acestuia în procesul de oxidare şi nu vor de greş în amestecarea nuanţelor potrivite.

Sursa : http://www.one.ro/beauty/coafura-si-par/culoarea-parului-in-2013-care-sunt-nuantele-vedeta-ale-anului-10111894
Intră în galeria foto de mai jos pentru a te inspira din nuanţele de păr în vogă pentru 2013:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu