miercuri, 27 martie 2013

Ne-am alaturat brandului Pro Nails ! Acum Unghii tehnice la FunkyandSalon

Ne-am alaturat brandului profesional Pro Nails , care de-a lungul celor 30 de ani de activitate, a devenit un lider european in ceea ce priveste ingrijirea mainilor si bineinteles a unghiilor .

Uita de grija manichiurii cu noul serviciu de Unghii Tehnice Pro Nails doar la Funkyand Salon



Despre gelurile Pro Nails !!!

De ce unghii cu gel?

Unghiile cu gel UV sunt solutia perfecta pentru oricine doreste unghii mai rezistente, mai lungi si mai frumoase. Sunt ideale pentru persoanele care isi rod unghiile si pentru persoanele cu unghii crapate, subtiri sau fragile. O alt avantaj al unghiilor tehnice cu gel este ca acestea sunt usoare si cu un aspect natural. Sunt disponibile in culori la moda, dar la fel de bine in culori clasice, elegante si manichiura French. Unghiile cu gel ofera mainilor Dvs un aspect nou, natural ce dureaza timp de 3 sau 4 saptamani.
http://www.pronails.com/consumer/index/


Cum se aplica?

Unghiile tehnice cu gel sunt aplicate de catre un tehnician de unghii intr-un salon de infrumusetare. Aplicarea unghiilor cu gel pe unghiile Dvs naturale este un proces pas cu pas in care gelul este sculptat. Dupa sculptare, unghia se trateaza sub lumina UV. Acest serviciu dureaza 1 ora si va asigura aspectul perfect al unghiilor pana la 4 saptamani dupa care trebuie realizata intretinerea.

Cum mentin unghiile cu gel?

Ca urmare a cresterii unghiei naturale, intretinerea va fi necesara dupa 3 sau 4 saptamani. Asigurati-va ca va pastrati mainile si unghiile hidratate in permanenta deoarece aceasta este esential pentru unghiile Dvs.

Unghii tehnice - constructie cu Gel / Frech permanent /
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu