miercuri, 27 martie 2013

Tendinţe unghii 2013 - texturi inedite şi nuanţe spectaculoase

În ceea ce priveşte tendinţele în materie de unghii, primăvara/vara 2013 este un sezon al contrastelor. Modelele de unghii prezentate pe podiumuri au variat în jurul a numeroase stiluri, de la elegante şi inocente până la look-uri întunecate, chic sau sexy.

Sursa : 
http://www.one.ro/beauty/ingrijirea-corpului/tendinte-unghii-2013-texturi-inedite-si-nuante-spectaculoase-10552918 

Am observat lacuri de unghii alb lăptoase, manichiuri french realizate cu nuanţe nude, naturale, dar şi impactul unei manichiuri dark, realizate cu nuanţe închise, de impact. În ceea ce priveşte design-ul, designerii au preferat să includă în prezentări modele geometrice, simboluri medievale sau elemente specifice anilor '90.
În echilibru perfect au intervenit şi modele de unghii în nuanţe metalice şi manichiura în două nuanţe complementare, un tribut adus tendinţelor preluate din anii '80.
Un alt element definitoriu în materie de unghii pentru sezonul primăvara/vara 2013 este textura lacurilor de unghii. În contextul lansării unr produse cu finish special, în 2013 se vor purta foarte multe modele de unghii cu aspect de nisip, piele, model pestriţ, catifea, reptile print, caviar, bijuterii, aplicaţii şi multe, multe altele.
Mi-am propus în articolul de astăzi să va spun mai multe despre fiecare, oferindu-va inspiraţia pentru manichiură pentru tot anul 2013.

Modele de unghii - tendinţe 2013 prezentate pe podium

Una dintre cele mai prezente tendinţe ale anului 2013 a fost preluată din sezonele apuse. Manichiura minimalista, definită prin lacuri de unghii în nuanţe mai diluate sau mai compacte de alb, se reîntoarce pe podiumuri în prezentările Marc Jacobs, Rag & Bone sau Chanel.
În opoziţie cu simplitatea chic a albului se poziţionează Jason Wu şi Marchesa, prin modele de unghii dark, cu un vibe romantic omniprezent. Readuc în tendinţe nuanţele bleumarin, gri închis şi mov închis.
Accentele metalice au fost printre cele mai apreciate tendinţe în manichiură pentru 2013, aducând un plus de glam prezentărilor Nicole Miller sau Monika Chiang. Cele care doresc să experimenteze cu trendul unghiilor metalice le sugerez aplicarea lacului de unghii în nuanţe aurii sau argintii doar la vârfurile unghiilor sau doar pe câteva dintre unghii.
Culoarea şi-a făcut simţită prezenţa în modele de unghii în două nuanţe sau în design-uri inedite. Crucile au fost elementele preferate la Rodarte, marginile zig-zag la prezentarea The Blonds, manichiura goth la Thierry Mugler şi controversata manichiură "însângerată" aleasă de Prabal Gurung.

Modele de unghii cu texturi inedite

Nisip, piele, caviar, catifea, bijuterii şi multe alte texturi şi aplicaţii pe care brandurile cele mai populare de lacuri de unghii le propun pentru 2013 vor sta la baza modelelor de unghii inedite pe care le realizăm anul acesta.
Orginalitatea acestor produse face din 2013 un an în care manichiura are loc de cinste. A nu experimenta cu modele de unghii statement ar fi mare păcat, în special într-un an în care tendinţele în materie de coafuri mizează pe simplitate, iar tendinţele în machiaj instigă la culoare şi imaginaţie.

Unghii pestriţe

Noile lacuri de unghii în ediţie limitată lansate de Illamasqua la sfârşitul lunii ianuarie imită modelul ouălor pestriţe de prepeliţă. Disponibile în variante multiple - pete negre pe verde, bleu, lila, roz sau taupe, aceste lacuri de unghii adorabile cu siguranţă vor anima orice model de unghii şi vor fi un element statement al look-ului tău.

Unghii cu textură de nisip

  OPI a lansat, în colaborare cu Mariah Carey, cea mai nouă şi mai interesantă tehnologie a anului, Liquid Sand, ce conferă unghiilor un finish mat, ce imită nisipul. Disponibile în nuanţe de mov, albastru cobalt, roşu şi bleu, aceste lacuri de unghii sigur vor avea mult succes în 2013!

Aplicaţii de unghii

Dacă nu ai încercat până acum abţibilduri pentru unghii, a venit timpul să dai numeroaselor modele de unghii imposibil de realizat de una singură o şansa. Disponibile în modele de unghii geometrice, imprimeu zebră, florale şi multe multe altele, aplicaţiile pentru unghii reprezintă manichiura viitorului!

Unghii rock'n'roll cu aspect de piele

  De când fashion icon-ul Alexa Chung a vorbit pe Tweeter despre fabuloasa sa manichiură cu aspect de piele de la Nails Inc, lacul de unghii inteligent a fost o senzaţie. Pe lângă aspectul cool, rock'n'roll a acestui produs, brandul include în pachet şi o aplicaţie foarte drăguţă, corespondentă stilului - un craniu argintiu.

Unghii reptile print

Imprimeul cel mai popular al anului este cel de reptile, pus la dispoziţia noastră de lacurile de unghii magnetice Essie. Noua invenţie va fi disponibilă începând cu luna februarie.

Manichiura cu caviar

Deşi greu de întreţinut, manichiura cu caviar este o opţiune fermecătoare atât în nuanţe închise, sofisticate, cât şi în nuanţe pastel. Perlutele de caviar pot fi amplasate uniform pe unghii, în modele statement sau în modele de unghii inedite, care zac in imaginaţia ta.

Unghii de catifea

O opţiune mai elegantă este manichiura cu aspect de catifea, un look sofisticat, ce conferă unghiilor nuanţe intense şi fermecătoare. Disponibile la brandul Ciaté, lacurile de unghii şi pudră vinovată de efectul de catifea vor atrage cu siguranţă numeroase nail addicts.

Unghii Bling-bling

Dacă nici lacurile de unghii în nuanţe metalice nu au luciul spectaculos pe care ţi-l doreşti, atunci cu siguranţă vei fi entuziasmată de noile lacuri de ughii Bling It on de la Nails Inc. Unghiile tale vor căpăta aspectul unor bijuterii veritabile şi vor deveni accesorii în adevăratul sens al cuvântului.
Intră în galeria foto pe care ţi-am pregătit-o pentru mai multe imagini cu modele de unghii încântătoare pentru anul 2013:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu