sâmbătă, 21 ianuarie 2012

7 trucuri pentru a arata bine fara machiaj

Stai mult timp in fata oglinzii pregatindu-te pentru o zi de serviciu sau inainte de a merge in vizita ori la o petrecere?
Iata care sunt sfaturile noastre pentru a arata mai spectaculoasa si increzatoare cu un efort minim! La multe trucuri poti apela din timp, astfel incat, pe ultima suta de metri, vei avea de facut doar cateva gesturi minimale.
Alege o tinuta viu colorata
Daca, de obicei, folosesti culori neutre pentru tinuta ta, ar fi bine, macar din cand in cand, sa adaugi o pata de culoare. O garderoba mai vioaie face minuni. O rochie rosie pe o piele mai inchisa are un efect extraordinar, iar rochiile albastre sau de un verde-inchis pe o piele deschisa subliniaza seducator linia corpului.

Ajusteaza sprancenele
O forma corecta a sprancenelor schimba aspectul fetei. Sprancenele bine conturate fac ca ochii sa para mai mari si subtiaza fata. Tine minte, punctul cel mai inalt al sprancenei trebuie sa fie pe linia care uneste baza narii cu pupila! Pentru a-ti fi mai usor, cu un creion sau cu degetul, marcheaza punctul si arcuieste acea zona a sprancenei.
Hidrateaza-te
Pielea uscata pare mai batrana decat este. Foloseste o crema de zi cu antioxidanti, in special vitamina C. Te va ajuta sa detoxifici pielea si sa ai un aspect al fetei mai suplu si radios. Cel mai potrivit moment ca sa aplici aceasta crema este imediat dupa ce te speli pe fata, cand porii sunt deschisi, ajutand la o mai buna absorbtie a cremei.
Alege un decolteu mai adanc
Pune-ti in evidenta gatul purtand ceva care-l sa nu-l acopere. O bluza cu anchior face ca gatul sa para mai inalt si subtire, iar un decolteu mai amplu aduce un plus de sarm si senzualitate. Zona gatului pare intotdeauna delicata si feminina, indiferent ce porti.
Curbeaza-ti genele
O astfel de procedura iti aduce beneficii pe termen lung. Trebuie sa te dotezi cu un cleste special. Desi au aparut diverse ustensile care fac acelasi lucru, batranul cleste ramane cel mai eficient. Odata ce genele au fost intoarse, ochii tai vor parea mai mari. Acest cleste este esential daca ai gene drepte sau care iti acopera ochii ca niste cortine. Inainte de a incepe operatiunea de curbare, asigura-te ca genele sunt curate, uscate si fara rimel! Deschide clestele si, cu ochii deschisi, strange-l pe gene pentru zece secunde.
Foloseste creme cu retinol
Poate fi nevoie de un procedeu mai complicat pentru a asigura un aspect al pielii deosebit. Cremele cu retinol ajuta la incetinirea procesului de imbatranire. Sunt derivate de vitamina A, care ajuta la regenerarea celulelor, producerea de colagen si eliminarea petelor. Dar, pentru ca iti fac pielea mai sensibila la soare, trebuie aplicate doar seara.
Improspateaza-ti tenul
Daca ai avut o noapte dificila si chipul tau arata acest lucru, cea mai buna solutie este utilizarea unei solutii faciale. Exista mai multe, dar apa termala si cea minerala sunt cele mai bune solutii pentru a obtine imediat stralucirea. In plus, hidrateaza direct pielea si ii da un aspect placut.
Sursa <http://ro.news.yahoo.com/7-trucuri-pentru-arata-bine-fara-machiaj-095032854.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu