luni, 30 ianuarie 2012

Tendinte unghii primavara/vara 2012

Accentul in sezonul primavara/vara 2012 cade pe unghii spectaculoase. Dupa frenezia de nuante neon si culori bizare ce a tronat in prezentarile de moda si gamele de cosmetice lansate in 2011, urmeaza sa ne delectam cu propuneri feminine, incantatoare de modele de unghii.
Priveste cu atentie prezentarile Fashion Week si vei afla ca nu pantofii inalti si rochiile de cocktail iti for capta privirea, ci incredibila atentie pentru detalii manifestata in modelele de unghii realizate pentru podium.
Tendintele in materie de unghii primavara/vara 2012 se preteaza atat pentru iubitoarele de modele de unghii cu design geometric, inedit, cat si pentru purtatoarele de nuante neutre, asezonate cu detalii delicate si impact puternic.
Desigur, sunt nelipsite si nuantele clasice de rosu, corai, pasteluri, precum si popularele degradeuri sau modele de unghii metalice.
Intra in cel mai flatant sezon al manichiurii de pana acum si lasa-te inspirata de cele mai remarcabile tendinte in materie de unghii:

Nuante lacuri de unghii - tendinte primvara/vara 2012

Anul incepe, ca de fiecare data, cu provocarea cromatica de la Pantone pentru lumea buna din fashion si beauty. In 2012, culoarea anului este Tangerine Tango, un rosu-oranj sofisticat si plin de energie, ce aminteste de un cocktail exotic.
Datorita versatilitatii sale, Tangerine Tango a surclasat chiar si nuantele de menta in tendintele de machiaj primavara/vara 2012, comportandu-se perfect atat pe buze si obraji, cat si pe unghii. Mai mult decat atat, a determinat lansarea unor colectii dupa multi ani de repaus (in cazul Laura Mercier) si a unit universul cosmeticelor, sub acelasi ton cald de portocaliu.
Pe langa seria "Portocala mecanica", in sezonul primavara/vara 2012 ne asteptam sa intalnim nuante de rosu, lila, piersica, menta, bleumarin si, o revenire spectaculoasa a rozului.

Noile neutre si pictura pe unghii

In ciuda asteptarilor, noile culori neutre au fost revelatia sezonului primavara/vara 2012. Nuante de gri, alb, roz pal si bejuri cremoase au contrastat cu excentricitatea accesoriilor si a imprimeurilor alese pentru prezentarile de moda.
Ele impun insa o regula de la care nu te poti abate - perfectiunea este cheia. Adopta o lungime ladylike, proprie manichiurii vintage, facand tranzitia de la forma dreptunghiulara a unghiilor, la cea ovala.
Dat fiind faptul ca nu exista un etalon pentru acea forma ovala perfecta, apeleaza la trucul expertilor si obtine rotunjimea potrivita pentru tine pilind "in oglinda", dupa forma cuticulelor.

Sport-geometric in modele de unghii inedite

Privind la prezentarea Ruffian, este greu de inteles cum trendul acesta nu a luat amploare mai devreme. Pattern-uri in culori vii, geometrie dusa la nivel de arta si modele de unghii senzationale au acaparat podiumurile si au conferit o vitalitate iesita din comun.

Modele de unghii metalice

Numeroase combinatii de nuante metalice au facut senzatie pe podiumurile Fashion Week. Lac de unghii crackle negru/metalic, manichiura moonlight argintiu/negru, modele geometrice si manichiura French cu varful unghiei cufundat in particule stralucitoare reprezinta doar cateva dintre modelele testate si aprobate ca fiind senzatia sezonului primavara/vara 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu