marți, 13 martie 2012

Coafuri pentru mirese, inspirate de celebrităţi

In zilele noastre, majoritatea preferă în materie de coafuri pentru mirese modele simple, ce merg pe un look natural, însă elegant. In locul cocurilor exagerate şi împletiturilor complexe, femeile aleg în ziua nuntii stiluri ancorate la realitate, inspirate de celebrităţile care păşesc pe Covorul Roşu.

De aceea ne-am decis să te încurajăm să porţi în ziua nuntii modele de coafuri pentru mirese care te vor seduce prin simplitate şi eleganţă, prin dulcele stil clasic atât de râvnit în Cetatea Filmului. Atracţia va fi imediată, urmând firesc de îndată ce conştientizăm că eleganţa are intr-adevăr, mai multe fete, însă niciuna nu este cade in extremă.

Coafurile elegante, ce încadrează armonios chipul şi “trăiesc” prin fluiditatea aparentă sunt, din multe puncte de vedere, alegerile perfecte pentru o mireasă modernă.

Crezul contemporan nu îţi împiedica să ai părul scurt în ziua nunţii şi nici nu te forţează să porţi extensii doar pentru ca părul tău să capete lungimea necesară pentru a putea suferi transformări, răsuciri, împletituri sau bucle tipice Ilenei Cosânzeana.

Nu mă înţelege greşit, sunt numeroase “Coafuri mireasă – propuneri pentru orice lungime de păr” care nu rivalizează în complexitate cu Sagrada Familia, în ciuda faptului că pot prezenta accesorii de păr masive, împletituri, volum specific anilor ’60 sau bucle tipice Flapper Girl.

Insă în ciuda sau tocmai datorită frumuseţii lor demne de o zi specială, adeseori o transforma pe mireasa noastră intr-o prinţesă de basm, dintr-un tărâm îndepărtat, care nu mai este ancorată în prezent şi în stilul contemporan.

Poate că aceste rânduri vor fi mai bine primite de miresele naturale, care planifică o nuntă pe malul mării şi consideră că câteva beach waves gentile de-a lungul chipului le vor da efectul natural pe care şi-l doreau.

Insă ceea ce m-ar bucura mai mult este ca fiecare femei să înţeleagă şi să aprecieze farmecul dulcelui stil clasic, definit prin coafuri de mireasă lejere, însă rezistente, care vor face faţă voioşiei de pe ringul de dans.

Si fie că ne dăm seamă de acest lucru sau nu, astfel de coafuri vedem atât de des în rândul celebrităţilor, încât nici nu mai băgăm de seamă că ar putea fi purtate chiar şi în ziua nuntii.

Eu m-am gândit să va reamintesc acest lucru şi să va îndemn să acordaţi o şansă cocurilor chignon tapate la coroană purtate de nenumărate vedete pe Covorul Roşu, buclelor lejere, însă sofisticate preferate aproape mereu de Angelina Jolie sau Kate Winslet sau stilurile specifice anilor ’60, patentate de vedeta Mad Men, Christina Hendricks.

Pentru toate aceste look-uri sofisticate, precum şi multe alte coafuri de mireasă, te invităm în continuare să urmăreşti o galerie foto impresionantă, cu cele mai adecvate modele de coafuri purtate de către celebrităţile noastre preferate:

Coafuri pentru mirese (galerie foto)
1 / 31

Sursa> http://www.intrefete.ro/beauty/coafura-ingrijirea-parului/coafuri-pentru-mirese-inspirate-de-celebritati-9393834

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu