joi, 29 martie 2012

Gala Gopo 2012: cele mai frumoase tinute

La Gala de decernare a Premiilor Gopo s-au strans cele mai importante personalitati ale peisajului cinematografic romanesc si nu numai. Cei mai in voga designeri au incercat sa impresioneze cu rochii si accesorii pline de rafinament si eleganta.Vedetele au impersionat ca de fiecare data prin autenticitate si stralucire, in special figurile feminine autohtone. Printre ele s-au numarat Dana Rogoz, Diana Dumitrescu, Andreea Esca, Andreea Raicu, Monica Barladeanu, Malvina Cservenschi, Laura Coso, sau Ana Ularu.
Bejul si negrul au fost preferate de cele mai multe dintre doamne si domnisoare, iar cele mai indraznete au incercat culori tari si decolteuri generoase. Jojo si Andreea Raicu au mizat pe rochii rosii, pentru a capta atentia pe covorul rosu.

Dana Rogoz, Laura Cosoi si Ana Popescu au purtat rochii albe, in timp ce Elvira Deatcu, Diana Dumitrescu sau Anca Rusu au ales negrul.



Vedeta serii a fost nude-ul, foarte popular printre preferintele vedetelor. Laura Cosoi, Roxana Voloseniuc, Olivia Steer, Andreea Ibacka sunt doar cateva exemple.



Ca de obicei, Iulia Albu a reusit sa acapareze atentia celor din jur, prin coafura sa.

Nici domnii nu s-au lasat mai presjos: gazda Galei, Andi Moisescu, elegant ca de obicei, iar Mircea Solcanu a ales sa poarte o fusta-pantalon.

Marele castigator al serii a fost filmul “Aurora”, nominalizat la 10 categorii. Cea mai buna actrita in rol principal: Ana Ularu (“Periferic”).Cel mai bun actor in rol principal: Bogdan Dumitrache (“Din dragoste cu cele mai bune intentii”).Cel mai bun scurtmetraj: “Apele Tac” de Anca Miruna Lazarescu. Cel mai bun documentar: “Vorbitor” de Radu Muntean si Alex Baciu.Cel mai bun film european: “Melancholia” (Danemarca). Tanara speranta: Anca Miruna Lazarescu (“Apele tac”).
Vezi lista intreaga a castigatorilor aici.
AUTOR:
Sursa: http://amelie.ro/fashionista/gala-gopo-2012-cele-mai-frumoase-tinute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu