joi, 29 martie 2012

Top TENDINTE IN FRUMUSETE DE LA MILANO FASHION WEEK

 Tenul bronzat discret

In sezonul cad se poarta tenul luminos, bronzat discret. Aceste efect se obtine usor cu o crema iluminatoare si un blush bronze aplicat pe pometi. Pe podiumul de la Milano Fashion Week s-a remarcat la Missoni, Jil Sander si Versace. 

 Buze naturale

Buzele naturale completeaza cel mai bine un machiaj discret dar si unul extravagant. Make-up artistii propun tonuri de nude sau roz pastel. De asemenea, rujurile mate incep sa castige teren in defavoarea celor sidefate. 
 Sprancene definite

Look-ul natural face furori pe podiumurile internationale de cateva sezoane. La Milano s-a remarcat in prezentarile Moschino si Missoni. Sprancenele groase, bine definite completeaza cel mai bine machiajul discret si pun in evidenta trasaturile fetei. Mai mult decat un trend, sprancenele bine conturate adauga un plus de eleganta. 

Machiaj duo
Iti plac experimentele in materie de make-up? Atunci incearca machiajul duo, o propunere interesanta din partea make-up artistilor de la Milano Fashion Week, numai buna pentru petrecerile de vara. Mergi pe contraste si alege culori intense pentru un efect deosebit. 

 Ochelari de soare
Ochelarii de soare sunt accesoriile nelipsite din sezonul cald. Noutatea din acest an o reprezinta modelele cu lentile colorate. In cadrul Milano Fashion Week designerii au propus ochelari de soare cu rame in culori aprinse precum: rosu, albastru sau galben. Moschino Cheap And Chic si Missoni sunt doar cateva exemple. 

Machiaj natural
Frumusetea naturala este pusa in valoare si-n acest sezon. Daca nu esti adepta culorilor puternice, alege farduri nude sau pastelate, perfecte pentru un machiaj natural in trend.

Parul prins intr-o parte
Romantic si diafan, parul prins intr-o parte se potriveste celor care nu vor sa petreaca prea mult timp in fata oglinzii cand se coafeaza. Avantajeaza tinutele de zi, dar si rochiile elegante. Daca te pregatesti pentru un eveniment deosebit, onduleaza varfurile la interior si vei adauga o nota de stil coafurii tale.

Sursa: http://www.kudika.ro/articol/frumusete~tips/2552/slideshow/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu