marți, 13 martie 2012

Coafuri pentru ocazii speciale

Coafuri pentru ocazii speciale

Coafuri pentru ocazii speciale inseamna ceva diferit pentru fiecare. Pe buna dreptate, multe dintre voi vor dori sa gaseasca in cadrul acestui articol coafuri de mireasa, pe cand altele cauta ultimele tendinte in purtarea parului la un eveniment stylish.
In fond, pentru fiecare persoana in parte, terminologia "ocazii speciale" se imparte in mai multe ramuri - de la coafuri mireasa, coafuri pentru domnisoare de onoare, botez etc, pana la coafuri pentru intalniri romantice, coafuri pentru club sau pentru evenimente mondene de rang inalt.

De altfel, trebuie sa stim sa ne coafam pentru orice ocazie importanta se iveste in viata si sa intelegem ca imbracarea unor straie de sarbatoare nu este niciodata suficienta pentru o prezenta impecabila. Mai avem nevoie de un machiaj rezistent pentru nunta din basm de trei zile si trei nopti si de varietatea unor coafuri pentru ocazii speciale, de efect.

Iata propunerile noastre de coafuri pentru ocazii speciale:

Coafuri pentru ocazii speciale: coafuri mireasa

De regula, coafurile de mireasa pot suferi mult mai multe adaptari, de la coafuri creative, deosebit de stilizate, pana la impletituri remarcabile, bucle, sau - daca preferi un stil natural - un simplu exercitiu de coafuri cu volum.

In tot cazul, cea mai inspirata alegere pentru aceasta ocazie speciala este sa adopti coafuri rezistente, unde parul este prins ori intr-un coc simplu, ori intr-un mod mai inedit.

Coafuri pentru ocazii speciale: evenimente importante

Daca evenimentele importante pot fi de mai multe tipuri, atunci fi sigura ca si coafurile pentru ocazii speciale sunt diverse si creative. Fie ca esti invitata la o nunta, un botez sau la o aniversare, cel mai bine iti pui in valoarea feminitatea prin coafuri cu volum sau cocuri chignon.

Coafuri pentru ocazii speciale: intalniri romantice

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la primele intalniri romantice, automat imi revin si fluturasii din stomac, care vin intotdeauna in pereche - fluturasii entuziasmului si cei ai nelinistii.

Printre acele coafuri pentru femei, iubite de barbati se numara bobul, buclele retro si, nu ma poti contrazice, buclele ravasite…

Coafuri pentru ocazii speciale: clubbing

Orice oportunitate de distractie este, dupa parerea mea, un bun moment pentru a incerca coafuri pentru ocazii speciale. Desigur, fiecare dintre noi are propria maniera de a simti ritmul si de a uita de probleme.
Daca obisnuiesti sa iesi in locatii selecte, glamorous, opteaza pentru cocuri definite care iti vor pune in valoare tinuta (cu siguranta remarcabila si deosebita). Daca esti genul care se pierde in ritmul muzicii, alege coafuri de inspiratie punk ce te vor insoti de la intrarea in club pana la 5 dimineata.
Intre aceste doua stiluri de a petrece, mai exista o categorie - reprezentantele parului perfect drept sau, din contra, perfect buclat. De regula ele aleg sa se coafeze contrar legilor naturale ale parului lor.
Ultimei categorii recomand mare atentie la aspectul parului, la acel glow de sanatate pe care speram toate sa-l avem, insa la care renuntam tocmai pentru aceste evenimente importante care cer placa sau ondulator.
Fa-ti o favoare - alege coafuri pentru ocazii speciale care se preteaza tipului tau de par!

Coafuri pentru ocazii speciale: evenimente stylish

Cea din urma categorie iti permite si cea mai multa libertate in creatie.

Fie ca vorbim despre petreceri tematice anii '40 ori, cocktail-uri la evenimente mondene sau de o seara de neuitat la teatru si opera, orice tinuta pe care o vei alege va merge mult mai bine cu aceste coafuri pentru ocazii speciale!


Coafura de ocazie (galerie foto)
Coafura de ocazie
1 / 33

Sursa: http://www.intrefete.ro/beauty/coafura-ingrijirea-parului/coafuri-pentru-ocazii-speciale-8710107

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu