luni, 5 martie 2012

Piese esentiale ale noului sezon – Ce sa cumperi?

Piese esentiale ale noului sezon – Ce sa cumperi?

Am intrat intr-un nou sezon in moda, prin urmare, consultam cele mai importante tendinte ale momentului si incercam sa le filtram subiectiv adaptandu-le propriei noastre realitati. Magazinele par deja ticsite de noile colectii, vitrinele s-au animat cu o infuzie de culoare gata, gata, sa-si astepte cumparatorul.

Se anunta o primvara frumoasa, echilibrata, extrem de feminina cu cateva influente retro si suficient de permisiva pentru a multimi pe toata lumea, fie ca adori pastelurile romantice sau liniile indraznete.
Daca inca nu ti-ai planificat bugetul pentru urmatorul sezon, iata care ar fi piesele cheie ale sezonului de primavara-vara 2012:

Sacoul cu umerii rotunjiti

Sacoul cu umerii rotunjiti isi are ca sursa de inspiratie croielile specifice anilor '50 si '60 prin lipsa reverelor, taietura dreapta si manecile trei-sferturi. Casele Balenciaga sau Jil Sander l-au imaginat in ansambluri minimaliste, fiind chiar punctul forte al acestor colectii.

Rochia bicolora

Rochia alb-negru poate avea efecte miraculoase asupra siluetei tale datorita proprietatilor optice favorabile. De ce merita sa o achizitionezi? Pentru te poate ajuta sa iti conturezi silueta fara prea multe artificii.

Imprimeul zig-zag

Imprimeurile grafice au intrat in scena inca din sezonul anterior odata cu revenirea anilor '60. Desi casa Missoni a popularizat asiduu acest tip de imprimeu, abia in primavara lui 2012 pare sa fi cucerit cu adevarat podiumul.

Rochia flapper

Daca adori epoca de aur a jazz-ului, filmele mute, siluetele tubulare sau pur si simplu daca iti doresti o rochie retro atunci poti alege una in stilul anilor '20. Poart-o cu sandale fine cu barete si adauga-i ca accesoriu un fular din blana artificiala.

Deux-piece de vara

Mai exact, acel costum format din sacou si pantaloni scurti, de preferat in culori deschise. Poate fi o investitie notabila pentru sezonul urmator, datorita faptului ca ii poti purta piesele in nenumarate moduri, atat impreuna, cat si separate.

Peplum

Marcheaza-ti talia cu cel mai nou artificiu al sezonului: peplum-ul. Alege-l la un top, o fusta sau chiar o jacheta.

Pantalonii inflorati

Anima-ti garderoba primavaratica cu o pereche de pantaloni inflorati! Ii poti purta un un top metalic si pantofi transparenti.
Tu ce vei purta in sezonul de primavara-vara 2012?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu