luni, 21 noiembrie 2011

ABC-ul fetelor

De curand, nu mai esti fetita care se juca cu papusi, incepi sa te studiezi in oglinda, vrand sa fii cat mai frumoasa si cu o tinuta desavarsita. Tineretea este minunata, dar frumusetea in plina evolutie trebuie cultivata si ingrijita. Este cat se poate de firesca sa vrei sa-ti maresti frumusetea, fara sa fii vanitoasa sau cocheta. 
Nu uita, timpul nu iarta si pielea nu va ramane la fel de frumoasa ca in aceasta perioada, este important sa nu te neglijezi si sa incerci sa iti oferi tot ce este mai bun.
Ingrijirea corpului
Gimnastica si sportul. Acorda cel putin 10 minute dimineata pentru a-ti mladia corpul. Gimnastica trebuie sa iti accentueze gratia, sa iti dea energie si vigoare. Exercitiile musculare influenteaza in bine si starea psihica, iar increderea in sine creste. Gimnastica zilnica trebuie sa constituie si o adevarata placere nu numai o necesitate.
Practicarea unor sporturi contribuie la calirea organismului, la mentinerea siluetei si la dezvoltarea armonioasa a corpului.Citeste mai mult
Ingrijirea tenului
Se stie ca la varsta de 20 de ani, celulele incep sa isi piarda din vitalitate, iar in jur de 30 de ani, din lipsa de ingrijire sau datorita unei ingrijiri necorespunzatoare, pielea devine mai aspra, porii dilatati, apar riduri ascunse etc.
Este important ca inca din tinerete sa se cunoasca tipul de piele pentru a sti ce fel de ingrijire trrebuie acordata, pielea putand fi normala, uscata, grasa sau seboreica si chiar mixta.
Pielea frumoasa trebuie intretinuta cu un sapun bun, un lapte demachiant si chiar de la varsta de 20 de ani, sa se aplice o crema hidratanta. Citeste mai mult
Ingrijirea parului constituie un element important pentru mentinerea sanatatii acestuia. Tapatul zilnic, fixativele, permanentele si vopsitul au mai tarziu consecinte negative asupra parului. Nu trebuie sa iti fie indiferent modul cum te coafezi. Alegerea coafurii se face in raport cu forma obrazului si mai putin in functie de moda.
http://www.beautyonline.ro/articles/ABC-ul-fetelor2.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu