luni, 7 noiembrie 2011

Accepta provocarea unei schimbari de look

Esti in tendinte? Rezerva-ti 10 minute pentru a discuta cu podoaba ta capilara si raspunde-ti la cateva intrebari pentru a stii ce sa-i comunici stilistului tau. Gata, m-am hotarat. Saptamana viitoare ma duc sa ma tund. Esti sigura? Nu stiu!
Recunoaste-ti conversatia de mai sus? Sunt sigura ca multe dintre noi au trecut prin aceasta etapa in care dorinta unei schimbari de look a prilejuit intalnirea la o cafea a doua prietene. Motivul?
Fire rebele, par degradat , varfuri deteriorate sau pur si simplu ceva nou in viata noastra. Si brusc ti-ai raspuns la intrebare. Dupa care dracusorul de pe umarul stang te bulverseaza imediat.
Si daca nu-ti sta bine?
Ei bine, asa numita Starea de bine nu ne-o da nici parul scurt nici parul lung si nici schimbarea de look. Toata agitatia vine din interiorul nostru, din premisa faptului ca am agonisit ceva frustrari pe care dorim sa le eliberam cu ajutorul unei schimbari. Si daca nu avem bugetul necesar unei sedinte de shopping , apelam la ajutorul hair-stilistilor.
Inainte de a lua hotararea de a merge la coafor, asigura-te ca ti-ai raspuns la cateva intrebari.
Ce te nemultumeste la tunsoarea ta actuala?
De ce simti nevoia unei schimbari de look?
Ce crezi ca vei rezolva in urma sedintei de infrumusetare?
Dupa ce ai gasit raspunsurile potrivite , asigura-te ca respectiva tunsoare se potriveste conformatiei fetei. Cel mai bine sfatuieste-te cu Hair-stilistul .
In cazul in care doar iti tai varfurile, nu uita sa ajungi la coafor o data la 6 saptamani pentru a-ti improspata culoarea si a-ti tunde varfurile. Intram in sezonul cald iar razele ultraviolete iti afecteaza direct podoaba capilara.
Si nu in ultimul rand , adu-ti aminte cat de speciala si frumoasa esti cu sau fara par lung, cret sau drept, totul tine de atitudine si de sanatatea parului tau. Pana la urma parul creste ,….
Va astept cu mare drag la Funky and Salon ( d-na Ghica 131) pentru mai multe informatii legate de ingrijirea parului.
Puteti incerca diferite tunsori si coafuri upload-and poza in coaforul virtual.











Think positive,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu