vineri, 25 noiembrie 2011

Protejeaza-ti parul cu ajutorul produselor profesionale - Visible Repair-Londa Professional

Factorii externi precum vantul, poluarea sau razele soarelui au efecte nocive asupra parului, transformandu-l intr-unul tern, uscat si foarte greu de aranjat. Totodata, daca nu utilizezi cum trebuie sau exagerezi cu folosirea accesoriile precum, feonul, placa, ondulatorul produsele de styling , nu aplici corespunzator vopseaua, risti ca parul tau sa se degradeze.
                    
Putem sa ne protejam de aceste efecte si sa hidratam parul degradat chiar cu produse din bucataria noastra, la indemana oricui si nu foarte costisitoare.Părul degradat este fragil, lipsit de strălucire şi conferă un aspect neîngrijit. Dar există modalităţi prin care îi poţi reda strălucirea şi sănătatea.  Deteriorarea părului constă în uscarea exagerată a firelor şi în desprinderea cuticulelor (celule aflate la suprafaţa firului de păr) care, în mod normal, reflectă lumina şi îi dau aspectul strălucitor. În general, pentru a reda sănătatea firelor de păr este nevoie de hidratare intensivă, de hrănire şi de obţinerea aplatizării cuticulelor. Aceste trei lucruri se fac cel mai eficient cu ajutorul produselor profesionale. Variantele pe care ţi le propun stilistii sunt: tratamente restructurante, destinate părului care riscă să se rupă, tratamentele pentru păr deshidratat, care îi ameliorează aspectul, şi cele destinate vârfurilor degradate.       
Gama Visible Repair a fost creat in mod special pentru parul tratat chimic, deteriorat si poros. Radialux Micro-Ionii sunt atrasi ca un magnet spre portiunile afectate, reparand structura firului de par umpland micro-crapaturile ce exista in cuticula. Cu cat este mai deteriorat firul de par cu atat incarcatura negativa (-) din cortex este mai puternica si mai multi Radialux Micro-Ioni sunt absorbiti. Formula speciala iti va lasa parul moale, stralucitor si usor de pieptanat. Avand in compozitie un mix special e ingrediente precum Panthenolul, parul este protejat impotriva factorilor daunatori.  Alege produsele profesionale optime pentru ca parul tau sa capete hidratare, stralucire si vitalitate.
SAMPON VISIBLE REPAIR   Repara instanat, hraneste si curata parul degradat . Ofera parului o structura echilibrata, straluceste si il face mult mai matasos.

EXPRESS  CONDITIONER  Repara vizibil structura parului degradat. Ofera flexibilitate stralucire si catifelere firului de par .

MASCA INTENSIVA Repara instant paul degradat.
Masca intensiva ce  hraneste parul, oferindu-i stralucire si facandu-l mult mai usor de pieptanat .

CONDITIONNING BALM Repara instant parul degradat de la radacina pana la varfuri .
Efect anti-static oferind stralucire. Nu se clateste .

ULEI DE VARFURI ENDS BALM Repara si ajuta la prevenirea varfurilor despicate.  
Ajuta la repararea varfurilor despiate si la prevenirea acestora. Nu se clateste


VISIBLE REPAIR SERUM- Filola soc ce repara intens zonele cele mai afectate  Rezultatul este un par mult mai sanatos si frumos .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu