miercuri, 23 noiembrie 2011

Traieste la maxim provocarea anului: fii make-up Star!

Este momentul sa vorbim despre culori, talent, creativitate, frumusete si faima! Si toate astea pentru ca Oriflame a lansat o provocare celor pasionati de machiaje, de lumea modei si a frumusetii.
Intra si tu in echipa Oriflame! Avantajele vorbesc de la sine: Ai reducere la toate produsele, oportunitatea unica de a-ti mari veniturile si de a te distra in acelasi timp! si bineinteles ai acces la toate programele noastre de afacere, produse si frumusete! Pentru mai multe informatii contactati-ne la adresa de mail
funkyandsalon@yahoo.com sau la nr de tel 0726.091.591.
Inscrie-te in preselectia care a inceput la 1 Noiembrie, prezinta-ti portofoliul de machiaje si bucura-te de sustinerea prietenilor tai intr-o competitie incendiara!

Tot ce trebuie sa faci este sa participi la concurs!
Vreau sa fiu make-up STAR!

Castigatorul preselectiei va face parte dintr-o echipa prestigioasa si se va bucura de aparitii in reviste, TV si la evenimentele Oriflame.
Oriflame asigura traininguri de specialitate in strainatate si un venit stabil noului make-up STAR!
Totul depinde de voi, artistii talentati, care va inscrieti pe site-ul
dedicat preselectiei si cuceriti juriul Oriflame!
Castiga FAIMA!
Iar daca nu esti inca expert in machiaje, dar iti place lumea frumusetii, Oriflame ti-a pregatit si tie ceva special: poti castiga produse cosmetice profesionale daca … ne convingi ca stii sa comentezi!

Posteaza pe pagina de facebook Oriflame –
www.facebook.com/oriflamero comentarii la poza zilei sau filmul de machiaj al saptamanii si castiga premiile oferite de Oriflame! Surprizele se vor tine lant pe toata perioada preselectiei, trebuie doar sa stai pe-aproape!


Castiga premii Oriflame!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu