luni, 7 noiembrie 2011

Hair-styling & Make-up Demonstration @ Atelier Aiurea


Hair-styling & make up Funky and Salon demonstration @ Grand Opening Atelier Aiurea
Salutare Funky - Aiurea Girls !



















Desi se pare ca  iarna ne bate la usa, cheful de distractie n-a inghetat deloc. Va multumim pentru participarea la Funky-Aiuritul nostru Event. Impartasim cu voi cateva poze, urmand sa ne regasim curand. 

Enough with work. Luati-va Jeansi preferati si ne vedem in Centrul Vechi. Unde ce sa vezi SURPRIZAAA!!!!
Te invitam la o demonstratie de Hair Styling si Make-up, marca Funky and Salon. Fashionistele de la Atelier Aiurea te vor introduce in tainele modei, de unde cu siguranta iti vei achizitiona cele mai vintage piese si accesorii contemporane. Vei gasi un fel de mix'n'match contemporan completat de parfumul elegantei coco, rafinamentul lui Audrey si extravaganta westwoodiana.
La finalul sedintei de shopping, stilistii Funky and Salon vor avea grija de lookul tau. Vei primi si un VOUCER CADOU , care-ti asigura un tuns GRATUIT si posibilitatea de a-ti achizitiona una din SUPER OFERTELE Funky and Salon. Make-up artistul Madalina Leonte iti va oferi consiliere gratuita si -ti va realiza un make-up profesional.
Afla care sunt tendintele in Hair-styling, Manicure, Cosmetics cat si multe alte informatii de pe site- ul nostru www.funkyandsalon.ro, facebook, FunkyandSalon, sau venind direct la sediul nostru din D na Ghica 131.
Pe curand,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu