joi, 17 noiembrie 2011

Hair Beauty Tip / Top 4 Hair Styles





Top 4 Hair Styles

Esti curioasa ce se va purta in 2012 in materie de Hairstyling? Anul acesta trendsetterii au evaluat 4 stiluri care vor fi cele mai populare.
Onduleurile si tunsorlle gratuate, foarte stratificate, bretonul si tunsoarea bob.

Onduleurile 
 Se potrivesc perfect persoanelor cu un look natural, care adora buclele lejere. Puteti crea acest tip de hairstyling aplicand prima oara  o crema de bucle urmand sa masati  parul umed cu putin gel care protejeaza parul de caldura feonului. Incepeti sa uscati parul folosind difuzorul iar cu degetele incercati sa pozitionati si sa dati forma coafurii. Dupa ce parul este complet uscat, puteti trage cateva suvite cu un ondulator de marime medie. Rulati sectiuni micute de par si tineti intr o pozitie verticala pentru 20-30 secunde. Continuati, pana definiti forma dorita  astfel incat sa va bucurati de un look in tendinte.
Graduarea
 Stratificarea sau graduarea precum o numesc stilistii reprezinta  un plus pentru toate tipurile de tunsori. Acest stil reda energie parului, reduce grosimea si cateodata poate usura stylingul. Daca ai parul foarte cret sau gros, nu iti recomand sa adopti niste straturi foarte mari deoarece acestea nu se potrivesc parului ondulat. Se pare ca  trendul din ziua de azi se axeaza pe o lungime intre scurt si mediu cu foarte multe straturi pe intrega podoaba capilara. Ca sa va faceti o idee un look similar lui Meg Ryan in “Harry met Sally” revine in forta anul care vine. Are acele straturi grele ca si cum ai lua foarfeca si ai incepe sa tai parul in toate directiile- look care poate fi adoptat pe un par scurt sau mediu.
Bretonul
 La fel ca si graduarea, bretonul este o alegere minunata pentru toate tipurile de tunsori. Cel mai popular este bretonul intr o parte. Aceste breton trece de lungimea sprancenelor si este orientat pe una dintre partile fetei pentru a crea un efect de exceptie. Exista bineinteles o multime de bretoane, pline, scurte, franjurate, cu diferite forme, asimetrice. Bretoanele franjurate sunt doar o iluzie  si sunt perfecte pentru cei care inca nu au mai avut pana acum breton si vor sa se acomodeze. Puteti totodata sa relaxati firele rebele ale bretonului cu  putina crema de finisare.
Bob
 Si cel mai popular stil al sezonului. Desi Victoria Beckham si Kate Holmes au renunta la tunsoarea bob care le a consacrat, acest stil inca este foarte popular datorita formei gingase si a usurintei de coafare. Exista foarte multe versiuni de bob, scurt, mediu, inversat, asimetric. Tunsoarea bob subliniaza trasaturile fetei si evidentiaza feminitatea.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu